Fagforening – giver dig kompetencerådgivning

Er du blevet arbejdsløs, søger du oftest efter et nyt job med det samme. Det er dog en god idé, hvis du tager en snak med din fagforening omkring din videre jobsøgning. Måske trænger du til at få en vurdering af dine karrieredrømme. Måske skal du sadle om og finde en helt ny gren af dit fag? Og hvilke regler gælder, mens du er arbejdsløs?

Nye muligheder vil efter al sandsynlighed åbne sig op for dig. Måske anbefales det, at du kaster dig over en ny uddannelser eller diverse kursusforløb?

Du er måske ked af at skulle i gang med en uddannelse, da du ikke er klar over, om du er dygtig nok til gennemføre, og om det er det helt rigtige. Og kan økonomien bære? Din fagforening eller a-kasse står gerne til rådighed i disse situationer og kommer med masser af gode råd.
De fleste fagforeninger tilbyder endda lavere kontingenter, når du enten er arbejdsløs eller skal i gang med at studere. Der er derfor god mulighed for at fastholde grebet i sin fagforening, når man får en lidt mere anstrengt økonomi.

Husk, at du angående dit fagforeningskontingent altid kan trække 3.000 kr. fra i skat.